Ολική αναζωογόνηση
σώματος & πνεύματος

Κάντε Κλικ

Thalassa Spa

Κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε και νιώστε την απόλυτη αναζωογόνηση στον καινούριο και υπερσύγχρονο χώρο του Spa Thalassa. Επιλέξτε ανάμεσα σε θεραπείες σώματος και προσώπου και μην αντισταθείτε στην υπηρεσία εξατομικευμένων θεραπειών σύσφιξης και lifting προσαρμοσμένων σε κάθε τύπο δέρματος.

Το spa περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα, χώρο για ποδόλουτρα, χώρο για χαλάρωση με θερμαινόμενες ξαπλώστρες, jacuzzi, και χώρο για θεραπείες ομορφιάς. Επιπλέον στο γυμναστήριό μας, εφοδιασμένο με επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, μπορείτε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη για να διατηρείστε σε φόρμα ακόμη και στις αποδράσεις σας.

 

  • Γυμναστήριο
  • Χαμάμ
  • Χώρος χαλάρωσης
  • Χώρος για ποδόλουτρα και χαλάρωση
  • Jacuzzi
  • Χώρος για μασάζ
  • Χώρος για θεραπείες ομορφιάς

 

Ώρες λειτουργίας 09.00-14.00 & 18.00-21.30.

Γυμναστήριο

Το γυμναστήριό μας καταφέρνει μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά, να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Είναι εφοδιασμένο με επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και σας επιτρέπει να διατηρείστε σε φόρμα ακόμη και στις αποδράσεις σας.

Ώρες λειτουργίας 09.00-14.00 & 18.00-21.30.

Πακέτα SPA

Menu Μασάζ Σώματος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Menu Περιποιήσεις Προσώπου και Σώματος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σχετικές προσφορές

Free Spa Package

Our hotel is the ideal place to relax and re-charge batteries.

Enhance your stay with an ultimate spa package that will make your vacation complete!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

gototop
closebtn
We are now a five star hotel!
2020 Brand new collection of GRAND suites with private pool. Extra benefits for bookings through our website. ~FREE TRANSFER~BEST PRICE GUARANTEE~FLEXIBLE CANCELATION. Don't miss out. BOOK NOW!
Enter the Minois World